MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotuj bezę: białka zacznij ubijać mikserem, po 2...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciasto Pychotka na dużą blachę. Przepis na wyjątkowy rarytas na święta i nie tylko. Fenomenalne ciasto z kremem, bezą i powidłami śliwkowymi

Ciasto pychotka. Krok 2.

Przygotuj bezę: białka zacznij ubijać mikserem, po 2 minutach wsypuj stopniowo cukier. Po 10 minutach ubijania dodaj mąkę ziemniaczaną. Ubijaj jeszcze 1 minutę. Gotowa beza ma być sztywna i lśniąca, bez widocznego cukru.

Zobacz również

Nowy szef Komendy Wojewódzkiej Policji w Katowicach

Nowy szef Komendy Wojewódzkiej Policji w Katowicach

“Polacy jesteśmy z wami” - skandowali po meczu kibice w Zakopanem

“Polacy jesteśmy z wami” - skandowali po meczu kibice w Zakopanem

Polecamy

Pożywna i pyszna szakszuka z resztek. Szybkie danie z tego, co jest w lodówce

Pożywna i pyszna szakszuka z resztek. Szybkie danie z tego, co jest w lodówce

Tragiczny stan kąpielisk w Hiszpanii. Czarne flagi pojawiły się nawet w kurortach

PILNE
Tragiczny stan kąpielisk w Hiszpanii. Czarne flagi pojawiły się nawet w kurortach

Apple zamyka jedną ze swoich najnowszych usług finansowych. Dlaczego?

Apple zamyka jedną ze swoich najnowszych usług finansowych. Dlaczego?