MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Glukoza może być pozyskiwana z pełnoziarnistych produktów...
fot. materiały prasowe kampanii „Łączy nas coś dobrego”

Czy chleb jest zdrowy? Wybór pieczywa ma znaczenie. Poznaj opinie dietetyczek

Pełnoziarniste pieczywo to źródło glukozy

Glukoza może być pozyskiwana z pełnoziarnistych produktów zbożowych, np. z razowego pieczywa. Włączenie do menu tej grupy produktów sprawia, że trawienie glukozy jest dłuższe, cukry są powoli i stopniowo wchłaniane do krwi. Dzięki temu można później odczuwać głód.

Zobacz również

W Waśniowie niebezpieczne znalezisko z czasów wojny

W Waśniowie niebezpieczne znalezisko z czasów wojny

Oszuści musieli obejść się smakiem. Czujna rodzina pokrzyżowała im szyki

Oszuści musieli obejść się smakiem. Czujna rodzina pokrzyżowała im szyki

Polecamy

Popularny produkt może wzmagać pocenie się. Dermatolożka mówi, jak sobie z nim radzić

Popularny produkt może wzmagać pocenie się. Dermatolożka mówi, jak sobie z nim radzić

Jutro do pracy ubiorę się jak pierwsza dama – wygodnie i z klasą

Jutro do pracy ubiorę się jak pierwsza dama – wygodnie i z klasą

Zajadaliśmy się tym daniem w dzieciństwie. To prawdziwy smak wakacji

HIT DNIA
Zajadaliśmy się tym daniem w dzieciństwie. To prawdziwy smak wakacji