MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 14
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Smaż kotlety de volaille przez około 15 minut. W połowie...
fot. Katarzyna Puczyńska

Wyśmienity kotlet de volaille. Polecamy prosty przepis na popisowe danie obiadowe. Kotlety są soczyste i bardzo aromatyczne

Kotlety de volaille. Krok 10

Smaż kotlety de volaille przez około 15 minut. W połowie czasu przekręć roladki na drugą stronę. Staraj się zachować przy tym ostrożność, by nie poparzyć się tłuszczem.

Zobacz również

Śmierć trzymiesięcznego chłopczyka w Radomsku. Sprawę bada policja i prokurator

NOWE
Śmierć trzymiesięcznego chłopczyka w Radomsku. Sprawę bada policja i prokurator

Trener Stolarski: „To nie przypadek, że Motor wygrywa w końcówkach”

Trener Stolarski: „To nie przypadek, że Motor wygrywa w końcówkach”

Polecamy

Dip czosnkowy z fetą. Pyszny dodatek do warzyw i mięs. Zrobisz raz i przepadniesz

HIT DNIA
Dip czosnkowy z fetą. Pyszny dodatek do warzyw i mięs. Zrobisz raz i przepadniesz

Domowe lody na patyku. Hit nie tylko z okazji Dnia Dziecka

Domowe lody na patyku. Hit nie tylko z okazji Dnia Dziecka

Apetyczne bułeczki z kremem. Mogłeś ich jeszcze nie jeść

Apetyczne bułeczki z kremem. Mogłeś ich jeszcze nie jeść